Hyvä kirja!

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Nanna86
Viestit: 9
Liittynyt: 19 Elo 2022, 09:30

Hyvä kirja!

Viesti Kirjoittaja Nanna86 »

Hei kaikki narsistien uhrit.
Olen alkanut kuuntelemaan kirjaa narsismista. Kirjan nimi on "sata tapaa tappaa sielu". Tämä on kirja, mitä ei kannata missata! Siinä on kymmeniä ja kymmeniä vertaistarinoita, sekä tietoa narsismista.
Tämä on auttanut kovasti minua ymmärtämään oman tilanteeni. Olen saanut siitä paljon voimaa, ja ymmärrystä.
Toivon kaikille mukavaa kevättä ja jaksamista ongelmien ja jaksamisen kanssa!
ninnu
Viestit: 45
Liittynyt: 27 Marras 2016, 23:22

Re: Hyvä kirja!

Viesti Kirjoittaja ninnu »

Ihan jokaselle toksisessa suhteessa elävälle tai eläneelle suosittelen Linda Rantasen, jos minä en sinua saa kirjaa, joka kertoo mustasukkaisuudesta. Kuuntelen sitä itsekin parhaillaan ku otin Nextoryn ilmasen 30 päivän kokeilujakson eilen. Kolmas tunti menossa tätä nyt putkeen sen verta koukuttavaa asiaa ja miellyttävä ääni lukijalla.
Vastaa Viestiin