Narsisti ex työpaikalla

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Kuinelokuvaa
Viestit: 3
Liittynyt: 26 Maalis 2023, 10:13

Narsisti ex työpaikalla

Viesti Kirjoittaja Kuinelokuvaa »

Kirjoitin jo aiemmin tänne, otsikolla ystävä, rakkain, pilkan kohde, mutta pilkan kohde oli lievästi sanottu mitä tunnen. Tapasin miehen siis töissä. Hän oli naimisissa - on edelleen, mutta rakkaus jota häneltä sain oli uskomatonta, liian hyvää ollakseen totta. Olin toinen nainen, mutta tunsin olevani ainut ja oikea. Olimme tehty toisillemme.

Suhteen aikana hän hylkäsi minut kolmesti. Yhtä monta kertaa hän hylkäsi perheensä. Jouduin vähän väliä puolustuskannalle hänen syyttäessä minua milloin mistäkin. Vaikka kävin syvässä päässä monesti hänen takiaan janosin rakkautta jota olin saanut ja kun pystyin puolustautumaan hän palkitsi minut, sillä rakkaudella jota toivoin. Yritin ja yritimme lopettaa suhteen monesti, mutta ei mennyt montaa päivää kun hän sanoi asioita kuten ettei olisi enää ikinä onnellinen ilman minua.

Suhteemme kuitenkin päättyi rumasti ja olemme edelleen samassa työpaikassa. Hän on vienyt minulta kaiken tilan hengittää ja pahinta kaikessa hänellä on uusi uhri. Häntä itseään 13 vuotta nuorempi, 20 vuotias tyttö. Katson vierestä miten he kuhertelevat, miten mies piirtelee sydämiä hänelle, kun he viettävät kaiken ajan kahdestaan lahjomalla toisiaan. Mies tekee täsmälleen samat asiat hänen kanssaan niinkuin silloin aikoinaan minun kanssani. Katson sitä ja muistan miten onnellinen itse silloin olin. Hän on edelleen naimisissa. Kerroin lopulta meidän suhteesta hänen vaimolleen, joka suuttui minulle ja ylpeästi ilmoitti että mies on hänen paskakasansa. Kerroin, jotta pääsisin siitä pelistä ulos, tiesin ettei mies enää ottaisi minuun yhteyttä ja pystyisi siten manipuloimaan minua. Nyt seuraan vierestä kun hän pettää vaimoaan toisen kanssa..

Kukaan täällä ei tunne miestä niinkuin minä. Hän on epävarma, empatiakyvytön, muita hyväkseen käyttävä sairas ihminen. Ulkopuolisille hän on kaikkea muuta, itsevarma, hauska, karismaattinen ja fiksu kaveri.

Olen ottamassa lopputiliä, en hänen, vaan itseni takia. Laitoin taloni myyntiin, vaihdan paikkakuntaa lapseni kanssa. Olen hänelle osittain kiitollinen, että löysin elämääni uuden suunnan, mutta eikö hänellä mikään riitä? Välillä toivon että hän kuolisi pois ja voisin taas hengittää. Olenko minä sitten kamala ihminen? Ehkä, mutta kukaan ei koskaan milloinkaan ole minua niin pahasti loukannut eikä hän aio sitä lopettaa, hän kuitenkin rakasti minua "yli kaiken".

Olen käsitellyt tätä eroa nyt 4 kuukautta mm terapiassa, eromme oli minulle shokki, täydellinen yllätys. Hänen toiminta eron jälkeen oli samaa mitä suhteen aikana, kylmää, kuumaa, kylmää jne. Sitä kesti noin 2 kuukautta - niin kauan kunnes tämä tyttö ui verkkoon. Hän ei varmasti tee kaikkea sitä minua ärsyttääkseen, hän paskat välittää miltä minusta tuntuu. Siinä tulee hänen itsekkyys ja empatian puute esille.