Tekisi mieli mennä vaan nukkumaan

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Voielämähaloohaloo
Viestit: 2
Liittynyt: 21 Maalis 2022, 15:27

Tekisi mieli mennä vaan nukkumaan

Viesti Kirjoittaja Voielämähaloohaloo »

Moikka,

Vuosi sitten sain kuulla olevani syy hänen juomiseensa ja sama päivä oli minulle jo itsessään vaikea. Kyllästyin, niin totaalisesti että poistin koko What's Upin, kun en vaan jaksanut enää. Nyt alkutalvella hän soitteli humalassa ja mätti jotain taas. Kun olen yrittänyt puhua minulle tärkeistä asioista, niin hän alkaa korottamaan voimakkaasti ääntään, jotta hiljenisin ja antaisin asian vain olla. Minusta tuntuu todella pahalta tuolloin. Yritin myös keskustella, että yhdestä asiasta jota hän tekee tulee minulle hankala olo, niin hän sanoi ymmärtävänsä mutta seuraavassa viestissä jo laittoi nauruhymiön asialle. Mä mietin et kerta hän näkee tilanteet, niin että hän vähän korottaa ääntään, (mitä toki välillä tekee sitäkin,) mutta sitten on niitä hetkiä milloin katoaa kokonaan kontrolli, niin miten todennäköistä on, että hän ymmärtää tarvitsevansa apua vihanhallintaongelmiinsa...

Viime vuoden maaliskuussa mulla on oli pää ihan totaalisen pyörällä ja samaa vähän taas mulla tällä hetkellä, kun en jotenkin tunnu pysyvän mukana jutuissa.