Mies valehteli myös nimensä

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
NinaHaa
Viestit: 2
Liittynyt: 02 Huhti 2023, 10:32

Mies valehteli myös nimensä

Viesti Kirjoittaja NinaHaa »

Heips! Onko muilla ollut vastaavaa? Siis että narsisti mies on koko kahden ja puolen vuoden suhteen ajan onnistunut myös nimensä, sekä etu- että sukunimensä valehteluun. Viikko sitten sain tietää vasta hänen oikean nimensä, kaksoiselämänsä, patologisen valehtelun, pettämisen, oikean henkilöllisyyden jne.jne. Tuntuu jotenkin ekstrasairaalta, et voi tehdä tommosta, narsismin lisäksi. Mun äiti, lapset, kaikki kaverit jne. tunsivat hänet feikkinimellä, nyt hän on ihan joku muu ja jonkun muun niminen. Mut tietty nyt kun jäi kiinni, on menossa terapiaan ja rakastaa mua yli kaiken ja mitä näit ny on. :lol: Huhheijjaa. On nää luusereita nää tyypit.
Paikea
Viestit: 2
Liittynyt: 18 Elo 2021, 10:14

Re: Mies valehteli myös nimensä

Viesti Kirjoittaja Paikea »

Hei
Kyllä todellakin näin voi olla :(
Vastaa Viestiin