Eikö kukaan auta?

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Onneton75
Viestit: 1
Liittynyt: 28 Tammi 2020, 11:57

Eikö kukaan auta?

Viesti Kirjoittaja Onneton75 »

Siskoni on ollut avoliitossa 20-vuotta, heillä on kolme lasta: 18-v 9-v ja 5-v. Mies ollut aina omalaatuinen mutta toisen lapsen syntymän jälkeen hän alkoi muuttua ja nyt tilanne on kärjistynyt niin pahaksi että kärsimme siitä myös läheiset. Siskoni on yrittänyt viimeisen puolivuotta päästä miehestä eroon. Siskoni on ollut se joka on kaikki kolme lasta kasvattanut, miehelle tärkeämpää on ollut työ. Siskoani hän ei ole koskaan arvostanut vaan avoimesti haukkunut lihavaksi laiskaksi ym mitä hän ei ole ollut. Raha merkitsee miehelle kaikkea ja kaikki "köyhät" ovat tyhmiä. He asuvat miehen kotitalossa ja hän on tehnyt asian selväksi että siskoni ei saa mitään mukaansa. Hän haukkuu 5-vuotiasta poikaansa vauvaksi, kiristää 9-vuotiasta miten hän ei näe ikinä enää koulukavereita, serkkuja, isovanhempia jos muuttaa äidin kanssa. On luvannut hevosen tytölle jos jää ja lasten aikana solvaa siskoani ja käskee painua vittuun. Siskoni käy töissä kolmessa vuorossa, mies tällä hetkellä työtön. Mies löytänyt jo uuden naisen vaikka siskoni ei ole muuttanut pois. Ei ole löytänyt asuntoa ja asianajaja kertonut miten muuttoa voidaan käyttää häntä vastaan oikeudessa. Nyt siskolleni sanottiin että oikeudessa ei voi käyttää mitään isän käyttäytymistä tai sitä että hän ei ole suostunut mihinkään sovitteluun isää vastaan. Mies ei osaa hoitaa lapsia jos siskoni ei kirjoita ohjeita paperille!! Pelkään koska siskoni murtuu😔lapset kärsivät. Miehestä ei todellakaan ole huoltajaksi. Lapset ovat minulle tärkeitä ja minä heille. Jos he joutuvat jäämään isälleen en näe heitä koska isänsä ei anna. Siskoni asianajaja on ihan onneton ja tuntuu ettei ole siskoni puolella lainkaan. Äitimme on huolesta sairas kun pelkää mihin tämä kaikki vielä päättyy. Saammeko mistään apua?
krassi
Viestit: 392
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Eikö kukaan auta?

Viesti Kirjoittaja krassi »

Olette varmaan jo vaihtaneet asianajajaa.
Vastaa Viestiin