Narsismia vai alkoholismia vai kumaakin?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Jopo1982
Viestit: 2
Liittynyt: 27 Kesä 2020, 09:51

Narsismia vai alkoholismia vai kumaakin?

Viesti Kirjoittaja Jopo1982 »

Hei,

Haluasin kuulla mielipiteitä, onko ex narsisti, alkoholisti vai kumpaakin? En tiedä onko sillä enää merkitystäkään, mutta haluaisin kuulla kokemuksia ja miten selvitä? Kerron lyhyesti oman tarinani..

Tapasin kaksi vuotta sitten ”ihanan” miehen ravintolassa. Hän otti minuun seuraavana päivänä ja halusi nähdä. Oli kaivellut numeroni facesta. Tapasimme ja olimme erottamattomat pitkän aikaa. Huomasin kuitenkin, että mies joi alkoholia melko paljon. Ensimmäinen ero tulikin syksyllä, kun mies tuntui viihtyvän joka päivä baarissa töiden jälkeen. Rokulipäiviä tuli ja tuolloin hän useasti nukkui päivän ja lähti baariin, kun tulin töistä kotiin.

Kotona hän ei tehnyt mitään, ei lasten kanssa eikä kotitöitä. Hän komensi kyllä lapsia tekemään, muttei itse korjannut omia jälkiäänkään. Hänen mielestä en ollut lapsille tarpeeksi tiukka ja lapset olivat hänen mukaansa piloille hemmoteltuja. En itse voinut käydä yksin missään ja aina jos jonnekkin lähdin, oli hän vihainen ja kun olin ollut ystävien kanssa jossain juhlimassa hän aina epäili minun pettäneen häntä. Tästä seurasi riitaa. Hän sai aina käännettyä kaiken minun viakseni.

Erosimme ja palasimme yhteen ja taas erosimme. Nyt viimeisin ero tuli kuun alussa. Miehelläni oli pitkä juomaputki takana, yritin sitä saada katkeamaan. Hän ei pystynyt ymmärtämään, miksi olin vihainen, kun hän ei tullut sovitusti kotiin yhtenäkään päivänä. Päinvastoin hän halusi kerätä tavaransa ja lähteä. Minä tottakai nalkutin. Tottakai hän oli elänyt minun rahoillani jo muutaman kuukauden, luvaten maksaa velkansa. Vaan eipä näin käynyt. Hän etsi viikon kuluttua uuden naisen itselleen. Velat jäi maksamatta. Kotiavain jäi saamatta takaisin jne. Hän on mustamaalannut minut kaikille ja syyttää minua tapahtuneesta. Minulla on edelleen joitain hänen tavaroitaan, jotka olen luvannut antaa velkoja vastaan. Nyt hän kertoilee ystävillemme, kuinka olen hänelle velkaa tuhansia euroja.

Hänellä on itsellä kaksi lasta, joiden kanssa on satunnaisesti yhteydessä. Hän pettää kaikki lupauksensa myös näille lapsille. Nuoremman lapsen äiti, kertoi että sama kuvio oli hänen kanssaan. Mieheni myös muuttui sellaiseksi, että hän saattoi kännissä satuttaa muita ”leikillään” ja suuttua niin paljon, että kerrankin hän hakkasi auton kojelaudan rikki. Minua kohtaan hän ei varsinaisesti ollut väkivaltainen. Joskus sain kuulla huorittelua ja väheksyntää häneltä. Hän oli ollut ainakin yhdessä parisuhteessa väkivaltainen.

Hän on yrittäjä ja hän aina kehuskeli minulle, miten hän on tehnyt töitä pitkää päivää ja miten hän tienaa kymmeniä tuhansia ja miten hän on ainoa Suomessa, joka osaa kyseiset hommat. Ystäviään hän haukkui selän takana ja työntekijät olivat laiskoja (ryyppäsi kuitenkin vapaa-ajallaankin heidän kanssaan). Kun hän oli selvinpäin niin kaikki oli aina hyvin. Hän kuitenkin aina leikillään arvosteli minun ulkonäköä ja kaikkea mitä tein.

Näiden kahden vuoden aikana olen käynyt terapiassa, ollut masentunut ja ahdistunut. Ikäviä asioita on käynyt mielessä. Olen menettänyt elämäniloni ja en enää osaa olla oma itseni. Kun hän lähti taas niin masennuin entistä pahemmin ja nyt en tiedä mitä tehdä. On hyväksikäytetty olo. Olen luopunut tänä aikana ystävistäni, perheestäni on tullut etäinen. On tunne, että olen yksin. Asun melko pienellä paikkakunnalla ja liikkuminen on hankalaa, pelkään törmääväni häneen tai ystäviini, jotka hän on kääntänyt minua vastaan. Tai hänen uuteen naisystäväänsä, sattuisi liikaa.


Jollain vastaavaa? Haluaisin kuulla miten muut ovat selvinneet?