Romahduksen partaalla 20 vuoden jälkeen

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Emäntä
Viestit: 17
Liittynyt: 13 Touko 2019, 10:12

Re: Romahduksen partaalla 20 vuoden jälkeen

Viesti Kirjoittaja Emäntä »

Raha-asiat järjestyvät kyllä aina jotenkin. Tärkeintä on saada sinut ja lapset turvaan. Äideillä nyt onneksi on yleensä etulyöntiasema lähivanhemmuutta sopiessa. Jos miehen kanssa ei pysty sopimaan elatusavusta, oikeusavustajan kanssa haetaan elatuspäätös oikeudesta ja kela maksaa elatustuen.
Oletko jutellut lasten kanssa miltä riitely ja miehen raivoaminen heistä tuntuu?
Mikään miljoonatalo ei ole sinun itsetuntosi ja sielusi arvoinen. Sanoisin että äkkiä turvaan, vaikka ensin vuokralle, ja sieltä käsin alat järjestelemään asioita. Lastenvalvojaan ja kenties lastensuojeluunkin kannattaa ottaa yhteyttä ja kertoa tilanne rehellisesti.

LeylaB
Viestit: 14
Liittynyt: 15 Huhti 2019, 20:34

Re: Romahduksen partaalla 20 vuoden jälkeen

Viesti Kirjoittaja LeylaB »

Miehesi kuullostaa hyvin samanlaiselta kuin minun exä. Erosin hänestä alkuvuodesta. Parasta erota silloin kuin hänellä on toinen nainen. Helppoa se ei ole. Varaudu siihen että sinusta tehdään syntipukki ja hullu. (Suhteen aikana sitä on ollut aina syyllinen kaikkeen mutta vasta eron jälkeen kaikki muuttuu paljon pahemmaksi)

Juoksukengät kirja oli mulle hyvä apu eroon. Kerää käteistä johonkin piiloon, kerää korut yms kasaan myös, järjestele tilejä. Ota sitä rahaa kuitenkin jemmaan. Irtisano kaikki ylimääräinen kulu tai koita siirtää miehen nimiin.

Järjestele ero salassa. Ja jos on aseita, lukitse ne niin kauaksi aikaa kuin voit (eli ositukseen saakka), salaa osoitteesi yms. Et tiedä mikä oikea piru se voi olla. Todennäköisesti joudut luopumaan entisistä ystävistä, jos he ovat yhteisiä. Salaa some kaikilta joilla on yhteyksiä mieheesi, myös niiltä joiden et usko olevan yhteydessä. Hanki itsellesi luotettavia ystäviä.

Ja sitten vaan annat mennä ja pidä tiukka linja äläkä päästä häntä lähellesi enää koskaan. Saatat nähdä Oscar tason näytelmää kyynelsilmin ja kuulla kuinka olet rakkain maan päällä jne ja tätä kestää ja vuoron perään sut haukutaan ja uhataan tappaa. Ja hän saattaa myös yrittää tappaa itsensä. Vapaudu syyllisyyydestä (esim kirja energiavaras autto mua ymmärtämään miksi tunnen syyllisyyttä).

En tiedä millon mies lopettaa mun vainoamisen. Itsarin jo yritti tehdä. Mutta tämä vapaus on ihana ♥️ Oman näköinen pikku asunto ja rauha ♥️ Tämä kaikki on sen arvoista mutta pidä itsesi turvassa.

Vastaa Viestiin