Kiusaamistako?

Narsistinen vanhempi voi aiheuttaa lapsilleen puutteita itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä sekä haasteita luottaa toisiin ihmisiin.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Venetsia
Viestit: 5
Liittynyt: 23 Joulu 2018, 11:30

Kiusaamistako?

Viesti Kirjoittaja Venetsia »

Olen työelämässä kokopäivätyössä päiväkodissa. Äitini on tulossa huomenna hakemaan mua töistä ja tämä on sovittu jo etukäteen. Nyt tänään puhuttiin muita asioita whatsapissa ja hän kysyy yhtäkkiä onko sinulla lomaa töistä 😨 vastasin, että öö koska ja miksi? Sitten vielä tarkensin " tarkotat koska ja miksi kysyt"
Hän vastaa "No,kuuntelin tossa että koululaisilla ja tarhalaisilla on syysloma.Arvelin että sillä on vaikutus sinunkin töihisi" johon minä "vaikutusta sillain, lapsia vähemmän nyt, ei muuta vaikutusta"
Jäin vaan miettiin, miksi kysyy lomista kun on huomenna tulossa hakemaan mua töistä 🙄 En tajua tota logiikkaa 🤯 tai sitten saatan tajuta hyvinkin 😆
krassi
Viestit: 350
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Kiusaamistako?

Viesti Kirjoittaja krassi »

Tämän tapaisiin yksityisiin juttuihin on ulkopuolisen vaikea sanoa mitään. Tiedät itse varmasti taustat ja mihin tämä asia liittyy. Usko itseesi ja havaintoihisi.
Venetsia
Viestit: 5
Liittynyt: 23 Joulu 2018, 11:30

Re: Kiusaamistako?

Viesti Kirjoittaja Venetsia »

krassi kirjoitti: 13 Loka 2020, 19:22 Tämän tapaisiin yksityisiin juttuihin on ulkopuolisen vaikea sanoa mitään. Tiedät itse varmasti taustat ja mihin tämä asia liittyy. Usko itseesi ja havaintoihisi.
Heh asiahan on sitten sitä myöden selvä 😃 Ite olisin kyllä kommentoimatta mitään jossei oikeesti aiheeseen mitään sanottavaa ole!
Vastaa Viestiin