Lakimies Oulun alueelta?

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
SirpaLeeena
Viestit: 19
Liittynyt: 16 Syys 2020, 23:34

Lakimies Oulun alueelta?

Viesti Kirjoittaja SirpaLeeena »

Minulla on toistaiseksi tulokseton huoltajuussovittelu meneillään. Puolisoni ei noudata mitään yhdessä sovittuja asioita lapsen tapaamiseen liittyen. Haluaa ottaa lastaan milloin sattuu parin tunnin varoitusajalla ja suuttuu jos se ei sovi ja syyttää sitten tapaamisten estämisestä. Hän pyrkii kontrolloimaan minua ainoalla tavalla mihin enää eron jälkeen pystyy, hallitsemalla minun omaa aikaani epäselvillä haku ja palautusajoilla, saattaa yhtäkkiä kesken tapaamisen ilmoittaa että tuokin vähän aikaisemmin tai myöhästelee hakuajoista ja suuttuu kun en ehdi / halua jäädä rupattelemaan niitä näitä eteiseen. Melkein joka kerta seisoo puoli tuntia eteisessä jaarittelemassa hoitoajoista ja omista asioista, lopputulos kuitenkin on ettei hoitoajoista saada sovittua enkä uskalla olla tiukkana hänen ollessa kotonani sillä pelkään raivokohtausta joka tulee jos hänelle esitetään vaatimus täsmällisten aikojen noudattamisessa. Hän syyllistää minua asioiden tahallisesta vaikeuttamisesta ym...

Eksyin asiasta ja vuodatin taas tuskaani tänne ohi aiheen. Eli tiedättekö hyvää lakimiestä Oulun seudulta, jolla olisi kokemusta huoltajuusasioista kun vastassa on narsisti? Yksi sovitteluaika on vielä mutta jos se ei tuota tulosta, on follo seuraava askel.