Etsitään haastateltavia Seura-lehteen

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
admin
Site Admin
Viestit: 29
Liittynyt: 14 Syys 2012, 09:50

Etsitään haastateltavia Seura-lehteen

Viesti Kirjoittaja admin »

Olen tekemässä artikkelia Seura-lehteen (Seuran nettisivuille, mutta artikkeli saattaa ilmestyä myös paperi-Seurassa) käräjäprosesin yksityisyyden suojasta.

Etsin haastateltavaa, joka on ollut käräjillä uhrin asemassa jostain rikosasiasta, esimerkiksi nettivainoamisesta tai vastaavasta rikoksesta. Haastattelun saa antaa tarvittaessa pelkällä etunimellä tai nimettömästi asian arkaluonteisuuden takia. Haastattelu tehdään puhelimessa, eikä kuvaa välttämättä tarvita, joten vastata voi miltä paikkakunnalta vain Suomesta. Puhelinhaastattelu kestää noin 15-20 minuuttia ja se voidaan tehdä sinulle sopivaan aikaan.

Etsin sinua, joka osaat kertoa, mitä asioita rikoksentekijä sai tietää sinusta käräjäoikeuden papereista rikoksen uhrina. Saiko rikoksentekijä luettavaksi potilaskertomuksesi tai muita yksityistietojasi eli paljastuiko hänelle, mitä psyykkisiä ongelmia rikoksesta oli seurannut sinulle?

Pahensiko se rikoskierrettä eli jatkoiko rikoksentekijä sinun solvaamistasi tai vainoamista nyt käyttäen hyväksi potilaskertomuksiasi?

Artikkelissa on tarkoitus tuoda esille epäkohta, että rikosprosessi ei suojaa uhrin yksityisyyttä riittävästi. Voit auttaa epäkohdan esiintuomisessa kertomalla oman kokemuksesi. Haastateltavia tarvitaan vain yksi, joten jos haluat varmasti mukaan, kannattaa olla nopea:)

Jos kiinnostuit kertomaan tarinasi, voit ottaa yhteyttä suoraan toimittaja Hertta-Mari Kaukoseen: 0443288774 tai hertta.kaukonen@gmail.com

Kiitos!