Kokemuksia olosuhdeselvityksestä!

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Ciiiea
Viestit: 11
Liittynyt: 24 Huhti 2020, 09:07

Kokemuksia olosuhdeselvityksestä!

Viesti Kirjoittaja Ciiiea »

Kuulisin mielelläni teidän kokemuksia olosuhdeselvityksestä.
Parin vuoden ajan lähes kaikki on hoidettu asianajajien välityksellä ja sähköpostit pursuaa kaiken maailman selityksiä, mustamaalaamista ja usein tuntuu siltä, ettei kyse ole lapsesta, vaan meidän vanhempien välisistä ongelmista.
Lapsen etävanhempi ottaa kaiken henkilökohtaisesti, eikä tunnu ymmärtävän että kyse on lapsesta, lapsen oikeuksista ja hyvinvoinnista.
Edellisessä istunnossa sovimme olosuhdeselvityksestä, ja ihmettelin kovasti etävanhemman avustajan halua selvittää vanhemman vakautta ja mielenterveyttä. Eromme jälkeen luulin että olen tulossa hulluksi, ja hain itselleni apua. Diagnoosiksi tuli epävakaa persoonallisuushäiriö ja osaan lukea rivien välistä sen verran että vastapuoli aikoo vedota siihen, tai ainakin yrittää. Koko tämä prosessi tähän asti on ollut henkisesti hyvin raskasta ja olen huomannut kuinka etävanhempi yrittää kaikin keinoin horjuttaa minua, mitä on luvassa kun olosuhdeselvitys alkaa?
Messedup
Viestit: 29
Liittynyt: 28 Heinä 2022, 19:56

Re: Kokemuksia olosuhdeselvityksestä!

Viesti Kirjoittaja Messedup »

Ikävää kuultavaa. En itse tiedä olosuhdeselvityksestä valitettavasti, mutta lapsen parastaan tuossa olisi ajateltava. Lapsella on oikeus molempiin vanhempiin sekä osapuolten kunnioitettava toisiaan. Hienoa, että olet saanut diagnoosin. Se ei saisi kuitenkaan olla syy viedä lapselta toista vanhempaa. Onko puolisosi katkera erosta? Tässä kohtaa ammattihenkilöstön olisi syytä nähdä, käytetäänkö lasta koston välineenä. Mikä on lapsen oma mielipide, missä hän haluaa olla? Lastakin tulisi kuulla.
Vastaa Viestiin