Narsisti-isän tytär

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Varpunen
Viestit: 1
Liittynyt: 31 Joulu 2021, 17:05

Narsisti-isän tytär

Viesti Kirjoittaja Varpunen »

.
Viimeksi muokannut Varpunen 23 Helmi 2022, 17:11, yhteensä muokattu 1 kertaa.
Halkopino
Viestit: 16
Liittynyt: 26 Touko 2018, 14:35

Re: Narsisti-isän tytär

Viesti Kirjoittaja Halkopino »

Isäsi on tosiaankin manipuloinut ja rikkonut rajojasi, kuten terapeuttikin sanoi, sairaalloisesti. On hienoa että olet hakenut apua ja käsittelet asiaa. Toivottavasti jonain päivänä pystyt päästämään kokemastasi irti. Olet ollut tarpeeksi vahva etsiäksesi apua ja se sinun "räjähdyksesi" oli terve reaktio isäsi käytökseen. Toivon sinulle kaikkea parasta, jatka itseesi ja rajoihisi tutustumista. Sinä et ole tehnyt mitään väärää, jatka voimistumista :)
Jadessa
Viestit: 9
Liittynyt: 15 Loka 2021, 14:12

Re: Narsisti-isän tytär

Viesti Kirjoittaja Jadessa »

Heippa Varpunen,

Voimia sinulle! Isäsi on tehnyt elämästäsi tosi ahtaan ja muu perhe ei ole tukenut sinua. Tunnistan joitakin tapoja olla ja tehdä samoiksi kun mitä omassa lapsuudenperheessä on ollut. Juuri tuo että kukaan kaveri ei kelpaa tai keneenkään ei voi luottaa, paitsi omaan perheeseen joka käyttää (yli)valtaa väärin. Myös meillä siskoni kaverit olivat aina ihania vaikka kavereiden perheessä juotiin ja poltettiin ja koulu sujui huonosti. Teiniaikaan joku siskon ystävä seukkasi kolmekymppisen miehen kanssa ja silloinkin vain hymisteltiin. Minulle sopi kavereiksi vain ne jotka toivat kymppejä kaikista kokeista, muut olivat huonoa seuraa. Meillä isä raivosi, leppyi, raivosi, leppyi ja äiti piti mulle ja isälle vuorotellen mykkäkoulua. Äiti puolusti aina isää ja sanoi että kun se vaan on sellainen, ei se osaa pyytää anteeksi. Isä puolusti äitiä huutamalla että äiti on uhrannut koko elämänsä teidän takianne! Äiti oli kotona ja isä vaihtoi työpaikkaa vähän väliä. Siskoni oli se kultainen lapsi, minä kuuntelin nälvimistä :(
Vastaa Viestiin