Sivu 1/1

Suositelkaa hyvää lakimiestä

Lähetetty: 10 Maalis 2022, 09:11
Kirjoittaja Ritu
Nyt on oma jaksaminen veitsen terällä. Tarvitaan todella hyvää lakimiestä apuun, jossa vastapuoli on manipuloinut uskomaan kaikki selityksensä ja valheet joka ikiselle viranomaiselle joita voi käyttää hyväksi omien tavoitteidensa saavuttamiseksi ja kiusantekemiseksi. Kyse on pitkän ajan kestäneestä tapauksesta. Suosituksia lakimiehistä otetaan vastaan. Kiitos

Re: Suositelkaa hyvää lakimiestä

Lähetetty: 08 Kesä 2022, 09:56
Kirjoittaja Laaksonen4
Hei! Myös minä kaipaan tietoja ja apua asianajajan hankintaan huoltajuusasiassa.

En tiedä,mistä edes voisi aloittaa,mistä lähteä kysymään,ihan hakuammuntana tuntuu,että on vaikea edetä.

Kyseessä on ex-puoliso ja huoltajuusasiat. Yhteishuoltajuus on. Ex-puoliso on vuosia tehnyt kiusaa,uhkaillut ja pelotellut. Nyt viimein hänestä on uusin puoliso tehnyt lastensuojeluilmoituksia ja myös meidän yhteinen lapsi pääsee palvelutarpeen arviointiin. Minulla on tapaaminen lastensuojelun kanssa,ja aion kertoa kaiken. Mutta ex-puoliso on todella taitava puhumaan ja lasusta sanoivatkin,että heidän on vaikea edetä,kun osapuolten tarinat eroavat niin paljon toisistaan. Tiedän,että viimeisimmällä puolisolla on asianajaja ja uskon,että tarvitsen sellaisen myös.

Kaikki vinkit ja suorat yhteystiedot otan kiitollisena vastaan. Huoltajuusriitoihin erikoistunut asianajaja olisi siis haussa.