Mitä pahaa olen tehnyt…

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Stardust89
Viestit: 2
Liittynyt: 25 Huhti 2022, 17:25
Paikkakunta: Vantaa

Mitä pahaa olen tehnyt…

Viesti Kirjoittaja Stardust89 »

Monesti tässä kahden parisuhteen jälkeen tullut mietittyä mikä mussa oikein on vikana. Miksi en kelpaa sellaisena kuin olen. Molemmat exät kohtelivat mua kuin olisin ollut hänen lapsensa. Varsinkin tämä viimeisin. Mitään en osannut kuulemma tehdä oikein. Vaatteetkin hän valitsi mulle ja vaatimalla vaati että käytän juuri tietynlaisia kenkiä vaikka se teki ihan helvetin kipeää. Seksiä olisi pitänyt olla joka päivä ainakin kahdesti jos hänellä oli vapaata. Katseli paljon kidutuspornoa ja kopio kaiken makkarin puolelle. Teki mulle asioita jotka aiheutti ahdistusta ja pelkoa. Tuntuu kuin olisin ollut hänelle vain lelu jota voi käyttää miten haluaa, milloin haluaa, missä haluaa. Siinä kohtaa oli rakkaus ja tunteet kaukana. Hän eristi mut muusta maailmasta. Haukkui tyttäreni mulle epänormaaliksi… ja se järjetön mustasukkaisuus. Se oli pelottavaa. Hän saattoi kilahtaa jos katsoin puhelimesta kelloa. Väitti että viestittelin jonkun toisen kanssa. Hän myös kyttäsi mun facebookia ja tenttasi jokaisesta kaverista joka mulla oli. Käski lopulta poistaa kaikki edellisestä elämästä olleet, vahtien vieressä että tein niin. Julkisella paikalla piti kävellä aina hänen oikealla puolellaan. Jos olin vasemmalla, hän muistutti asiasta nykäisemällä mut toiselle puolelle sanoen et ”etkö sä vieläkään oo oppinut”. Tunsin itseni niin nöyryytetyksi.

Kun tapasin hänet ensimmäistä kertaa, hän vaikutti mitä ihanimmalta mieheltä. Alussa mua häiritsi se viestien tulva minkä päivän (ja yön) aikana lähetti. Annoin kuitenkin asian olla. Hän myös teki yllätys käyntejä luonani toisessa kaupungissa (asuimme eri kaupungeissa) ilmoittamatta mitään mulle asiasta. Hän valehteli omistavansa ison asunnon johon voisimme muuttaa yhdessä. Lopulta selvisi että tämä asunto olikin hänen sukulaisensa jossa asuivat yhdessä. Vasta yhteenmuuton jälkeen havahduin ettei tämä suhde ollut terve.

Kaiken tuon jälkeen kärsin erittäin huonosta itsetunnosta, en uskalla enää luottaa ihmisiin saati päästää ketään lähelleni.
Onko mussa joku vika vai miks mua kohdellaan näin?
Stargazer