Onko puolisosi jäänyt kiinni pettämisestä?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
MjaN
Viestit: 3
Liittynyt: 28 Elo 2022, 20:23

Onko puolisosi jäänyt kiinni pettämisestä?

Viesti Kirjoittaja MjaN »

Hei,

Onko teillä ollut ns punaisia lippuja siitä että puoliso pettää jotka on sitten osoittautunut oikeaksi?

Minulla on ahdistava tunne siitä että olen ollut tässäkin suhteessa täysi vietävissä oleva ääliö vuosikaudet, vaikka konkreettista kiinnijäämistä ei ole vielä tapahtunnutkaan.

Uhkailuja on ollut vuosia ja syyllistämistä siitä, että jos niin tapahtuisi niin sekin olisi minun vika ja siitä ei pitäisi yllättyä. Vuoroin tietysti kieltämistä ja hulluksi haukkumista. Tuskin puolisoni on se pieni prosentti narsisteista joka ei olisi sarjapettäjä. Muut kriteerit täyttyvät kirkaasti vaikka miten valehteli itselleen muuta. Ns yön yli-tilaisuuksia puolisollani on vuosittain kymmeniä ja somesalaisuus on tiukka. Pienikin kysymys siitä mitä viestittelee myöhään iltoina saa aikaan raivarit ja haukkumiset hulluksi ja mustasukkaiseksi.
Kuppinurin69
Viestit: 2
Liittynyt: 29 Heinä 2021, 00:37

Re: Onko puolisosi jäänyt kiinni pettämisestä?

Viesti Kirjoittaja Kuppinurin69 »

Nooh, tämänkin ne osaa kääntää uhrin syyksi… Sain erään kerran kutsun vessaan, jossa hän esitteli värkkiään ja siihen ilmestyneitä rakkoja tai syyliä :shock: Ja sit alkoi tietty epäillä ja syyttää minua uskottomuudesta! Että ne osaa tämänkin asian kääntää ”omaksi edukseen”. Hyökkäys on paras puolustus tässäkin asiassa, niin kieroa peliä vailla minkäänlaista omantunnon tuskaa! :roll:
Laventeli
Viestit: 51
Liittynyt: 10 Loka 2020, 10:20

Re: Onko puolisosi jäänyt kiinni pettämisestä?

Viesti Kirjoittaja Laventeli »

Joo viimeinen pisara oli kun kylppäriimme oli ilmestynyt naisten tavaroita! Tuota en enää niellyt kun vihdoin oli jotain konkreettista... Luultavasti petti koko suhteen ajan ja pelkäsin lopulta saavani tauteja tms. En ihmettele vaikka olisi joku perhe ollut toisaalla tai muuta ihan hullua, vaikutti saavan suurimmat kiksinsä naisten huiputtamisesta.
rikkimennyt
Viestit: 64
Liittynyt: 24 Huhti 2019, 20:45

Re: Onko puolisosi jäänyt kiinni pettämisestä?

Viesti Kirjoittaja rikkimennyt »

Kyllä vain. En edes tiedä kuinka monen kanssa sitten petti, mutta yrityksiä varmasti oli ainakin useita kun jäi yhdestä kunnon pettämisestä sekä valehtelusta kiinni ja toisesta yrityksestä. Aina tietenkin kirkkain silmin väitti, ettei ole ketään muita kuin minä. Valehteli kaikesta muutenkin. Ei tietenkään mennyt suhteen loppua kohden läpi enää mikään hänen selityksistään. Myöhemmin kuulin hänen kaveriltaan, että koko ajan on suhteen aikana yrittänyt vokotella muita. Suhde oli pelkkää hyväksikäyttöä ja hänen puoleltaan valehtelua sekä manipulointia. Hän piti minua jonain seksiobjektinaan, ei minään muuna. Ei ihmisenä, jota tulisi kuunnella ja kunnioittaa. Täysin vastuuton tyyppi.
Minhe
Viestit: 13
Liittynyt: 11 Elo 2022, 07:36

Re: Onko puolisosi jäänyt kiinni pettämisestä?

Viesti Kirjoittaja Minhe »

Tinderin käytöstä jäi kiinni ja se oli tietenkin minun vikani, että hän siellä kävi ja kovin uhriintui kun hänelle suutuin tästä. Hän oli sekä Tinderin lataamiseen syytön, että uhri kun tykkäsin kyttyrää. Usein katosi öiksi, puhelin kiinni, ja kävi "kävelyillä" naisten kanssa, koska tein hänet niin yksinäiseksi. Naisilta tuli viestejä, joista hän toden teolla "yllättyi"... mistä nämä naiset oikein keksivätkään niitä juttuja! Ohhoh. Eli petti ihan varmasti mennen tullen, mutta aina oli selitys ja syy minussa.
Illuusioelämää
Viestit: 47
Liittynyt: 18 Heinä 2021, 17:57

Re: Onko puolisosi jäänyt kiinni pettämisestä?

Viesti Kirjoittaja Illuusioelämää »

Jep, kyllä on jäänyt kiinni, oli elänyt kunnon kaksoiselämää. Tästä olen kirjoittanut noin vuosi sitten tänne otsikolla Kaksoiselämää ja muuta mukavaa.
Dunya
Viestit: 126
Liittynyt: 26 Joulu 2021, 08:45

Re: Onko puolisosi jäänyt kiinni pettämisestä?

Viesti Kirjoittaja Dunya »

Oi kyllä vain. Yksi salasuhde oli minun syytäni koska olin hänelle inhottava, kylmä ja liian kaukana. Ja hänellä täytyi olla suunnitelma b jos a meneekin mönkään. Hän vartioi kännykkäänsä hyvin tarkasti. Aika loppuaikoina näin vähän puolivahingossa hänen mesessä tai whats apissa pitkätukkaisen naisen profiilikuvan. Kysyin kuka tuo on. Hän leikki minulla kuin kissa hiirellä. Se virnistys hänen kasvoissaan oli liikaa kun hän sanoi "en kerro". Annoin hänelle mojovan avokämmenen kasvoille. Sain tämän tietenkin takaisin neljästi paljon kovempana mutta se oli sen arvoista, sanoisin. Tämä minun tapaukseni pyöritti naisia mennen tullen. Ja minusta hän sanoi, että tappaa sen miehen joka vain katsoisikin minua päin. Ja minut samaan hautaan. Sairasta. :D
Siivillä
Viestit: 19
Liittynyt: 04 Tammi 2021, 21:49
Paikkakunta: Vantaa

Re: Onko puolisosi jäänyt kiinni pettämisestä?

Viesti Kirjoittaja Siivillä »

Kyllä jäi. Exänsä kanssa ihan livenä. Selitteli sitten että exänsä olisi tehnyt itsemurhan jos ei olisi ollut yhdynnässä hänen kanssa. Semmoinen hengenpelastaja hän oli. Olis pitänyt hakea miehelle mitali siitä.

Ihan naurettava äijä näin jälkikäteen. Onneksi pääsin eroon hänestä. Kohta tulee 30 vuotta erosta. Pitääkin lähettää kortti. 😉
Vastaa Viestiin