E

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Nimetönmies
Viestit: 1
Liittynyt: 21 Joulu 2022, 15:10

E

Viesti Kirjoittaja Nimetönmies »

Dgvrf
Viimeksi muokannut Nimetönmies, 07 Tammi 2023, 18:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kaarlos
Viestit: 18
Liittynyt: 23 Loka 2017, 10:11

Re: Elänkö terveessä parisuhteessa?

Viesti Kirjoittaja Kaarlos »

Et. Jos ymmärsin oikein ette edes ole Facebook kavereita?

Tyypillistä ristiriitaisuutta että sinun hyväksyttävä hänen kaverinsa ja käyttäytymisensä mutta hän on heti tuomitsemassa sinua. Tosiaan lopussa sinä pyydät anteeksi, manipuloinnin ABC. Vaikka tulisit etelänavalta niin sekään ei riitä, kyllä sinä tämän tiedät mutta se pitää nyt saada tajuntaan. Kuulostaa että suhde pahasti vialla, flirttailu toisten miesten kanssa on iso varoitusmerkki. Arvotusta sinulle ei kuulosta paljoa olevan. Ei tässä kuulosta olevan mitään minkä takia kannattaisi yrittää. En tiedä onko hän lapsiasi tavannut mutta miten hän niitä kohtelisi tai haluasitko hänen opettavan lapsiasi, itse pitäisin lapseni kaukana.
Vastaa Viestiin