miten päästää irti?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
viiiioa1
Viestit: 1
Liittynyt: 11 Maalis 2024, 14:54

miten päästää irti?

Viesti Kirjoittaja viiiioa1 »

Olen hyvin nuori ja olen tällä hetkellä narsistin kanssa suhteessa. Hiljattain meille oli jo iskemässä ero, mutta nyt poikaystäväni haluaa korjata asiat ja näyttää olevansa parempi… Olen kuitenkin antanut jo monta mahdollisuutta parannukselle eikä sitä ole tapahtunut. En vain osaa päästää irti. Ajattelen jatkuvasti, että mitä jos hän nyt tekeekin muutoksen. En halua päästää irti, mutta se tuntuu tulevaisuudenkin kannalta paremmalta. Hän on jo näin varhaisessa ajassa yrittänyt kontrolloida kaverisuhteitani ja saa oloni tuntumaan siltä ettei mikään mitä teen riitä. Joten miten tällaisessa tilanteessa pitäisi toimia :|
Loukussa
Viestit: 11
Liittynyt: 31 Joulu 2022, 06:50

Re: miten päästää irti?

Viesti Kirjoittaja Loukussa »

Minulla on vain yksi pyyntö; lähde heti suhteesta ❤️

Itse heräsin vasta 24 vuoden jälkeen ja nyt vuoden olen tsempannut itseäni eroon miehestäni. Rahallisesti en pysty vielä lähtemään, tai tekosyyhän se voi olla. Mieheni ei koskaan tule muuttumaan, on itsekin sen sanonut. Aikamoista rimpuilua tämä elämä on.

Tsemppiä sinulle päätöksentekoon ja valoisampaa jatkoa❤️
Vastaa Viestiin