Vinkkejä

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Mylife
Viestit: 3
Liittynyt: 23 Elo 2013, 16:56

Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Mylife »

Nyt otettais ilolla, ja pikaisesti, vinkkejä vastaan hyvistä asianajajista Varsinais-Suomen alueella, jotka olisivat tietoisia persoonallisuushäiriöisistä. Erityisesti lasten tapaamis-ja huoltajuusriitoihin.

Olisin todella iloinen kaikista vinkeistä.
NinniAnniina
Viestit: 9
Liittynyt: 17 Elo 2013, 11:35

Re: Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja NinniAnniina »

Hei,

Turusta löytyy, on Narsistien Uhrien Tuki ry:n hallituksen varapj, jatkaa siitä mihin Markku Salo (tunnettu lakimies, joka oli perehtynyt narsisteihin oikeuskäsittelyissä), jäi.
Tässä lakitoimiston nettisivuilta kopioituna tiedot;

MIKA KIVIKOSKI | Asianajaja, varatuomari

GSM 050 324 5028

mika.kivikoski@salo-kivikoski.fi

Asianajotoimisto Salo & Kivikoski Oy 2010–
Vakuutusosakeyhtiö Sampo / If Vahinkovakuutusyhtiö Oy 1999–2010
Asianajotyössä 1994–99

Jatkan Salo & Kivikoski Oy:n toimintaa edesmenneen yhtiökumppanini Markku Salon perintönä. Toimistomme on perehtynyt erityisesti perhe- ja työoikeuteen. Omaa erikoisalaani ovat lisäksi asuntoja ja kiinteistöjä koskevat kysymykset sekä vakuuttaminen, josta minulla on vuosien kokemus.

Vuosien mittaan olen hoitanut lukuisia välimiesmenettelyjä sekä eri alojen laajoja oikeudenkäyntejä tuomioistuimissa. Periaatteenani on toimia työssäni ammattitaitoisesti ja reilusti. Olen Suomen asianajajaliittoon kuuluvan Turun asianajajayhdistyksen hallituksen jäsen.
Mari1
Viestit: 3
Liittynyt: 26 Elo 2013, 16:57

Re: Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Mari1 »

Minulla oli k.o.toimistosta nuori naisasianajaja Meri Vuorio ja olin tyytyväinen.
Khuh
Viestit: 2
Liittynyt: 24 Elo 2013, 22:49

Re: Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Khuh »

Hei, olen käynyt siellä vähän eri asialla, sain erittäin hyvän vastaanoton. Suosittelen!lisäksi muistaakseni tämä Mika Kivikoski hoiti kuuluisan Sirkka Ahteen jutun. Koko toimisto on mukavan ihmisläheisen oloinen, ei turha hienostelua helsinkiläisten jugend talojen pröystäilevin kanslioihin verrattuna. Normaali paikka normaali ihmiselle.
Kurnu

Re: Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Kurnu »

Kiitos vastauksista.

Nyt minulla on siis asianajaja oikeusaputoimistolta, ja olen ihan tyytyväinen häneen. Kahdenkymmenen vuoden kokemus takana, ja ihan pätevältä vaikuttaa.

Olen vähäisillä varoilla tällä hetkellä, ja siksi hakeutunut siis oikeusaputoimistoon. Koska olen oikeutettu saamaan oikeusavustajan sitä kautta, milloin minulla on sitä oikeus vaihtaa? Silloin kun asia lähtee käräjille? Tää on niin kovin uusi alue jossa pitää nyt tarpoa... Samalla tietenkin mietin, kannattaako minun ylipäänsä enää asiamiestä vaihtaa, kun hänen kanssaan on vaadittu vastine. Antakaas taas lisää hyviä neuvoja!
Mylife
Viestit: 3
Liittynyt: 23 Elo 2013, 16:56

Re: Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Mylife »

Kurnun viestin kirjoitin siis minä
sportmamma
Viestit: 4
Liittynyt: 22 Syys 2013, 12:19

Re: Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja sportmamma »

Miten minun kannattaisi edetä? Epäilen asuvani narsistin kanssa, ainakin Kodin valtias linkki oli täysin kuin minun "kotioloista".
Kannattaako minun neuvolassa ottaa asia puheeksi vai olla yhteydessä esim. edellä mainittuun Mika Kivikoskeen?
Kaikki neuvot ja vinkit otetaan vastaan. Minullakin tulot ovat tällä hetkellä äitiyspäiväraha ja parin kk:n päästä kelan kodinhoidontuki.
Margi
Viestit: 2
Liittynyt: 06 Marras 2013, 13:12

Re: Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Margi »

Kaipaisin vinkkejä pääkaupunkiseudulla toimivista hyvistä asianajajista. Oikeusaputoimistossa asiat eivät juurikaan etene tällä hetkellä. Meillä ongelmana lukiolaisen (18 v.) elinkustannusten jakaminen ja ositukset ym. rahaan liityvät asiat.

Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä, koska alan olla jo todella epätoivoinen tässä tilanteessa.
Suosittelen

Re: Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Suosittelen »

Suosittelen asianajotoimisto Mika Pennasta. Persoonallinen kaveri, mutta hyvää työtä tekee. Ainakin mun keississä on tehnyt :)
Margi
Viestit: 2
Liittynyt: 06 Marras 2013, 13:12

Re: Vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Margi »

kiitos vinkistä. Otan yhteyttä häneen
Vastaa Viestiin