Esimies kiusaajana

Työpaikoilla narsistit ovat suurena rasitteena työyhteisölle. Onko sinulla tarina kerrottavana?

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
siinanen
Viestit: 1
Liittynyt: 11 Tammi 2016, 20:38

Esimies kiusaajana

Viesti Kirjoittaja siinanen »

Hei!

Tein tutkimuksen työpaikkakiusaamisesta. Aamulehden artikkelissa esitän pari selviytymiskeinoa, vaikkakaan tämän ilmiön käsittelyssä mikään ei koskaan ole takuuvarmaa.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195013 ... usaa+.html
pulunen
Viestit: 1
Liittynyt: 06 Loka 2016, 13:55

Re: Esimies kiusaajana

Viesti Kirjoittaja pulunen »

Hei!

Harmi, että juttu oli jo vanhentunut. Olisin kovasti kaivannut tietoa ja vinkkejä miten selviytyä.
mountainhiker
Viestit: 3
Liittynyt: 31 Elo 2015, 16:46

Re: Esimies kiusaajana

Viesti Kirjoittaja mountainhiker »

Voin vain sanoa että pakene, suojaa itsesi. Itselläni piina päättyi elokuun lopussa kun esimies siirtyi muualle. Kymmenen vuoden kiusaamisen putki päättyi. Valitettavasti jäljet ovat syvät. Ja eivät parane heti. Olisi pitänyt väistyä heti. Olisi säästynyt monelta ikävältä.

Narsisti rikkoo sinut. Vie omanarvontunnon ja mustamaalaa sinut muiden silmissä. Pitkään aloin jo epäillä että kuvittelen kaiken ja minussa onkin kaikki vika. Onneksi uskalsimme puhua työyhteisössä ja muiden vastaavat tilanteet nousivat esiin. Enään ei ollut yksin vaan sai jakaa.

Työterveyskyselyn tulokset lakaistiin maton alle. Niihin ei koskaan palattu. Ja klassisesti tuhottuaan työyhteisön ja fuusioitettuaan työnantajani, narsisti siirtyi uusiin tehtäviin parempaan paikaan, jossa voi aloittaa uudestaan.

Siis pakene vaihda työpaikkaa! Minä en sitä tehnyt ja kadun sitä. Toipuminen voi nyt alkaa minulla, mutta se tulee kestämään vuosia.
Vastaa Viestiin