Luonnehäiriöinen alaisena

Työpaikoilla narsistit ovat suurena rasitteena työyhteisölle. Onko sinulla tarina kerrottavana?

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Karju
Viestit: 64
Liittynyt: 22 Elo 2013, 13:23

Luonnehäiriöinen alaisena

Viesti Kirjoittaja Karju »

Tervehdys kaikille!

Olen tekemässä tutkielmaa aiheesta: Luonnehäiriöinen (narsisti, psykopaatti, sosiopaatti) alaisena ja olisin todellakin kiitollinen, jos arvon ystävät joilla asiasta on kokemusta ja haluaisitte kertoa kokemuksenne minulle. Tutkielma on osa Johtajuuden ja työhyvinvoinnin kehittämisen projektia, jonka tarkoitus on valmentaa esimiehiä kohtaamaan luonnehäiriöinen alainen. Vastaanotan ensisijaisesti kokemuksianne yksityisviestillä teidän yksityisyyden suojelemiseksi.
Olisi oikein hyvä jos saisin luvan käyttää kokemuksianne tutkielmaa tekiessäni! Kenenkään nimiä tai työpaikkaa tai muutakaan identiteettitietoa ei käytetä tutkielmassa,vaan kaikki kokemukset ovat anonyymejä.

Kiitos jo etukäteen kaikille osallistujille!
krassi
Viestit: 401
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Luonnehäiriöinen alaisena

Viesti Kirjoittaja krassi »

Hei! Missä tutkimuslaitoksessa teet tätä tutkielmaa? Tietääkseni Narsistien uhrien sivuille voi laittaa virallisesti tiedotteen tutkielmasta ja pyytää haastateltavia. Etusivulla on joskus ollut?
Karju
Viestit: 64
Liittynyt: 22 Elo 2013, 13:23

Re: Luonnehäiriöinen alaisena

Viesti Kirjoittaja Karju »

Teen tutkielmaa Savonia-ammattikorkeakoululle.
Vastaa Viestiin