Narsistien uhreja voivat olla myös poliisi ja oikeuslaitos

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
psykonuhri
Viestit: 47
Liittynyt: 22 Elo 2017, 01:03

Narsistien uhreja voivat olla myös poliisi ja oikeuslaitos

Viesti Kirjoittaja psykonuhri »

Narsistin uhreja ovat myös poliisit ja oikeuslaitos, joita molempia narsisti voi manipuloida valheillaan aivan mennen tullen ja aivan miten haluaa ja surullista tuossa on se että nuo poliisit ja oikeuden väki eivät koskaan edes tajua että ovat olleet narsistin uhreja ja tehneet hirveitä vääryyksiä (oikeusmurhia yms.) jotakin normaalia ihmistä kohtaan! Patologisesti valehteleva psykopaatti-narsisti ei mielestäni ole lainkaan oikeuskelpoinen henkilö, ainakaan asianomistajana tai todistajana jossa asemassa on totuudessapysymisvelvollisuus. Tuota ei vain oikeusjärjestelmämme edellenkään tajua, vaikka asiasta alkaa tietoakin jo olemaan olemassa...
psykonuhri
Viestit: 47
Liittynyt: 22 Elo 2017, 01:03

Re: Narsistien uhreja voivat olla myös poliisi ja oikeuslaitos

Viesti Kirjoittaja psykonuhri »

Narsistisesti persoonallisuushäiriöiseksi mielentilatutkimuksessa todettu (mahd. sarja-) murhaaja vedätti oikeutta 100-0 kun oli varastanut yli 40 000 euron edestä tavaraa työpaikaltaan (kaupasta) ja sai oikeuden kuitenkin jättämään hänet rankaisematta tuosta teosta??? Siinä näkee mihin narsu pystyy oikeudessa! Syyllisyydestä ei ollut epäilystäkään, mutta psykonarsu puhui itsensä kuiville tuosta suuresta varkaudestaan tuolla "oikeudessa"! No, vähän tuon jälkeen se narsupsyko murhasi sitten jo ihmisiä ja yritti murhata jopa 8kk ikäisen vauvan, eli, kyllä on tuollakin ko. käräjäoikeudella todella verta käsissään ja jopa pienen vauvan verta! :( Siinäpä teille on esimerkkiä että mihin pystyy narsistisesti persoonallisuushäiriöinen ihmissaasta!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007083 ... 6_uu.shtml


Narsu muka "katui" tekojaan, huh huh?? Narsupsyko puhuu aivan kenet tahansa solmuun ja se tekee noista hirveitä ja hirviöitä!!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007081 ... 9_uu.shtml

"Marraskuussa oikeus passitti hoitajan mielentilatutkimukseen. Hoitajassa todettiin narsistinen persoonallisuushäiriö"

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000141782.html

Ps. Minä muuten "diagnosoin" hänet narsupsykoksi heti kun luin tuon varkausjutun lehdestä, eli paljon ennen mielentilatutkimusta ja oikeassa olin..., on nääs kokemusta samanlaisesta ihmissaastasta... ja olen osunut oikeaan myös useassa muussa huomattavaa julkisuutta saavissa tapauksissa (mm. että A.Auer EI ole vakavasti persoonallisuushäiriöinen yms.) vaikka te täällä ette pidä minään minun kokemustani ja tietoa noista vakavasti persoonallisuushäiriöisistä.
Prepper
Viestit: 8
Liittynyt: 08 Marras 2020, 09:38

Re: Narsistien uhreja voivat olla myös poliisi ja oikeuslaitos

Viesti Kirjoittaja Prepper »

Narsistit eivät omaa minkäänlaista moraalia ja käyttävät oikeusprosesseja ja oikeusjärjestelmää henkilökohtaisena lyömäaseena omiin tarkoituksiinsa.

Auta armias, jos ovat vielä saaneet oikeustieteellisen koulutuksen!

Voi sitä manipuloinnin määrää.

Narsistien uhrien elämä yritetään tuhota keinolla millä hyvänsä, eikä viranomaisilla vaikuta olevan kykyä, keinoja tai taitoja tunnistaa narsisteja - tai pysäyttää heitä.

Mitä narsistin uhri voi tehdä???
Ritu
Viestit: 3
Liittynyt: 05 Maalis 2022, 09:15

Re: Narsistien uhreja voivat olla myös poliisi ja oikeuslaitos

Viesti Kirjoittaja Ritu »

Oma tilanteeni on nyt kärjistynyt tuohon, että narsistinen naapurini on saanut manipuloitua poliisit niin että minä olen sekopää. Kyse on yli 12 vuotta kestänyttä helvettiä. Hän on jo osan naapurustosta haalinut hoviinsa ja aina kun huomaa minun olevan ulkona, korottaa ääntään jotta varmasti kuulen hänen selittämät valheet ja syytökset. Syön ahdistukseen lääkettä, mutta viimeisin poliisilta tullut tieto, että eivät tutki asiaa jossa naapurini levittänyt kuvani ja väärää tietoa netissä, saaden jälleen yhden ulkopuolisen uskomaan tarinoihinsa yksityisviesyeillä. Eikä siinä mitään, mutta muutama päivä sen jälkeen oli postilaatikkoni revitty irti ja totaalisesti kadonnut. Jokaista rauhanhetkeä seuraa uusi hyökkäys. Sitä odotellessa ja pelätessä. Olen aika tavalla loppu. Miten saada oikeutta???
Vastaa Viestiin