Pitääkö lapsesta kasvattaa narsisti, jotta hän menestyy työelämässä?

Täältä löytyy artikkeleita narsismista. Voit itse linkata uutiseen tai artikkeliin muiden luettavaksi.
Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
admin
Site Admin
Viestit: 16
Liittynyt: 14 Syys 2012, 09:50

Pitääkö lapsesta kasvattaa narsisti, jotta hän menestyy työelämässä?

Viesti Kirjoittaja admin »

Pitääkö lapsesta kasvattaa narsisti, jotta hän menestyy työelämässä? Tutkija: “Jonkinlainen kylmyys edesauttaa pärjäämistä”

Lue lisää:
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/11/0 ... sa-tutkija
Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Pitääkö lapsesta kasvattaa narsisti, jotta hän menestyy työelämässä?

Viesti Kirjoittaja Venica »

aika hirveä ajatus
Harmaus
Viestit: 213
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Re: Pitääkö lapsesta kasvattaa narsisti, jotta hän menestyy työelämässä?

Viesti Kirjoittaja Harmaus »

Yksilöityminen ei sinänsä ole huono juttu, mutta eniten risoo jos ohjeistetaan olemaan rehti ja reilu, mutta tosiasiassa välinpitämättömät kyynärpäätaktiikat olisivatkin kumminkin toivotumpia (jos sillä voitetaan kilpailija) kuin näillä ohjeiden noudattamisilla. Riippuu kaiketi ketä siellä johtoportaassakin on miten pitkälle narsisti pärjää, jotenkin vaan toivoisi että tunnollista osattas arvostaa enemmän kuin pinnallista ja sairaalloisen itsekästä. Ja kylhän sekin on totta että liika välittäminen ihmisistä joilla ei loppujen lopuks ole sun elämän kannalta merkitystä voi olla enempi haitallista kuin hyödyllistä työelämässä, siinä vaan pitäs vetää raja millon tunnekylmyys on perusteltua ja millon se on enemmän kyse kusipäisestä asennoitumisesta.
Narsismista ollaan levitetty tietoa sukupolvien ajan, sanottu ettei tämä ole hyväksyttävää, mutta vieläkin ollaan siinä pisteessä ettei sille käytännössä tehdä yhtään mitään. Onko tästä siis hyötyä?
Vastaa Viestiin