Sam Vaknin

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Belle
Viestit: 42
Liittynyt: 13 Huhti 2019, 21:30

Sam Vaknin

Viesti Kirjoittaja Belle »

Mihinköhän Sam Vakninin narsismia käsittelevät sivut ovat hävinneet netistä? Alkuperäisiä eikä suomennettuja sivustoja ei ole löytynyt aikoihin. Ne olivat varmasti monelle meistä jonkinlainen tukipilari, minne aina palasi ymmärtämään tätä ilmiötä, ja saamaan sitä kautta voimaa. Itseasiassa tällainen sivusto löytyikin: http://samvak.tripod.com/. Mutta suomennettua sivustoa ei ainakaan, eikä tuo englanninkielinenkään taida olla ihan se alkuperäinen, tai ehkä sivu on siirretty uudelle palvelimelle tms.

Mitäköhän mieltä Sam Vakninista pitäisi ylipäätään olla. Hän on siis itse toipuva narsisti? Mielenkiintoinen lähtökohta ainakin. Ihmetyttää kyllä, että miten hän kykenee niin perusteelliseen reflektioon itsestään, mikäli on narsisti. Onhan hän tosin psykologian professori.

krassi
Viestit: 309
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Sam Vaknin

Viesti Kirjoittaja krassi »

En luota toipuviin narsisteihin. Tunnen yhden, joka käy luennoimassa oppilaitoksissa. Samanlainen öykkäri hän on kuin muutkin. Diivaa sillä, että myöntää narsisminsa.

Vastaa Viestiin