Mitä sitten eron jälkeen?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Täti49
Viestit: 5
Liittynyt: 15 Maalis 2019, 15:04

Mitä sitten eron jälkeen?

Viesti Kirjoittaja Täti49 »

Ero on nyt suoritettu, vihdoin ja viimein, molemmilla on omat osoitteet. Suhteellisen kivuttomasti se sujuikin, mitä oli pientä vääntöä irtaimistosta, mutta periksi annoin, kaupat ovat täynnä rojua ja roinaa, jos sitä haluaa

Ex puolisoni käytös on muuttunut aivan täysin. Hänestä on tullut niin ystävällinen, huomaavainen, iloinen, avulias, hän on myös kiinnostunut minun tekemisistäni positiivisessa mielessä. Onko tämä nyt sitä narskun manipuloivaa käytöstä, hän on yhteyksissä päivittäin, yrittääkö hän nyt tällä käytöksellään saavuttaa sen, että me palaisimme yhteen? Kaikki on niin hyvin, ihan kuin mitään ei olisikaan tapahtunut, hänen mielestään. Ja tämä tällainen on todella hämmentävää minun mielestäni, mutta sehän vain on ilmeisesti tarkoituskin narskun pelissä.

Elzwyer
Viestit: 5
Liittynyt: 02 Elo 2019, 15:21

Re: Mitä sitten eron jälkeen?

Viesti Kirjoittaja Elzwyer »

Moi.

Siis voihan se aina olla mahdollista, että hän on helpottunut erosta myös ja siksi käyttäytyy iloisesti. Mut oo tosi varovainen, niinhän ne vallankäyttäjät manipuloi saadakseen mitä haluaa. Veikkaisin, että jos et lähde siihen mukaan vaan pysyt neutraalin asiallisena ja kohteliaana, hänellä loppuu kärsivällisyys kun huomaa, ettei saakaan mitä haluu. Voi olla että jättää sut rauhaan, tai sitten käy henkisesti väkivaltaiseksi. Tää nyt on arvaus, mutta itelle ainakin tollanen kaava on tuttu. Sit kun menin lankaan ja harrastettiin eron jälkeen seksiä, niin käytös muuttui taas ihan samanlaiseksi kamalaksi mitä ennenkin.. Tsemppiä. Kerrohan kuulumisia miten hommat etenee.

Vastaa Viestiin