Maksoin kalleimman hinnan mutta sain elämäni

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Kilttikärsijä
Viestit: 18
Liittynyt: 17 Heinä 2017, 17:03

Maksoin kalleimman hinnan mutta sain elämäni

Viesti Kirjoittaja Kilttikärsijä »

Erosin narsistista 3 vuotta sitten.
Maksoin sen kalleimman hinnan mitä äiti voi maksaa eli lapseni.
Nyt tilanne helpottaa koska, narsisti löytänyt uuden naisen.
Itse käyn edelleen kamppailua syyllisyyden, huonommuuden ja sen tunteen kanssa että jätin lapseni jotta itse saisin elää ja selviäisin hengissä.
Ja sanon tähän väliin että, tein kaiken että olisin saanut lapsiani tavata. Niin sosiaalitoimen kuin muutkin viranomaiset.

Nyt minulla oma turvallinen ja rauhallinen koti.
Vapaus elää ilman kontrollointia.
Työ jossa olen hyvä ja missä minua arvostetaan.
Se lapsien ikävä vain puskee välillä pintaan ja itken ja huudan äidin ikävääni.
Sitten taas menee aikoja että menee ihan hyvin kunnes joku asia nostaa pintaan trauman ja taas mennään ...
Onneksi saan nykyisin itseni nopeasti takaisin "Nyky hetkeen " ja laitan itseni ajattelemaan että, minulla on nyt kaikki hyvin.
Olen vapaa ja ennen kaikkea elossa, mitä en olisi jos suhteeseen olisin jäänyt.
Paras tapa on vaan pysyä erossa narsistista ja ei pitää mitään yhteyttä, mikä on hankalaa koska nuorin lapsista vielä muutaman vuoden alaikäinen ja olen kuitenkin toinen huoltaja.
Olen ollut täältä pois melkein 2 vuotta , nyt palasin koska tilanne on jo tasaantunut ja kokemani asiat ovat muuttaneet muotoaan ja voin sanoa että, olen nyt enemmän tasapainossa kuin ollessani täällä edellisen kerran.

Kaipaan teidän vertaisten kommentteja, kuinka olette jaksaneet ja millä keinoilla saatte itsenne taas nousemaan ja jatkamaan omaa elämää.