Narsisti keskellämme?

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krassi
Viestit: 312
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Narsisti keskellämme?

Viesti Kirjoittaja krassi »

Luin pitkästä aikaa kirjan narsismista. Tor Spiikin Narsisti keskellämme? sanoo asiat suoriksi. Jos epäilee, miten suhtautua alistajiin, tästä kirjasta saa vahvistusta irtiottoon. Spiik on teologi ja sielunhoitaja. Mielestäni kirjan viittaukset uskontoon voi kukin suodattaa omalla tavallaan. Minä ainakin sain lisäpotkua siihen, että tarkastelen uudelleen niitä suhteitani narsisteihin, joita minulla vielä on. Olen siis aikoja sitten ottanut avioeron narsistimiehestä. Muuhun perheeseen ja sukulaisiin täytyy kuitenkin jotenkin osata suhatutua.

Lydie
Viestit: 106
Liittynyt: 03 Kesä 2018, 18:23

Re: Narsisti keskellämme?

Viesti Kirjoittaja Lydie »

Kiitos vinkistä Krassi! Olenkin haeskellut kirjaa, joka katsoisi asiaa uskonnon tai henkisyyden kannalta suorasukaisesti ja ilman sellaista "käännä toinenkin poskesi" -ajattelua. Tämä kirja kuulostaa sellaiselta. Ostitko sen vai voiko sen tilata/lukea netissä?

Toinen tosi mielenkiintoinen kirja on Jackson McKenzien Psychopath Free. Siinä oli jotenkin raikas ote asiaan.

krassi
Viestit: 312
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Narsisti keskellämme?

Viesti Kirjoittaja krassi »

Löysin kirjan kirjastosta. Netistä voi myös ostaa mm. Kristillisestä kirjakaupasta. Brita Jokisella on samanniminen kirja ilman kysymysmerkkiä. Älä erehdy hankkimaan sitä ( voi sekin olla hyvä, en ole lukenut).

krassi
Viestit: 312
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Narsisti keskellämme?

Viesti Kirjoittaja krassi »

Kirjan Naamiona terve mieli on kirjoittanut teologi Raimo Mäkelä. Hän on myös selkeä siinä, että narsistille ei pidä antaa periksi.

Vastaa Viestiin