narsisti ei tee mitään väärin..

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
lonely11
Viestit: 5
Liittynyt: 08 Marras 2019, 13:12

narsisti ei tee mitään väärin..

Viesti Kirjoittaja lonely11 »

olimme työpaikan pikkujouluissa ja odotimme pöydissä istuen ruokiamme. Olen mieheni firmassa töissä. Aloin juttelemaan työkaverini kanssa koirien astutuksista ja synnytyksistä, sillä meillä on yhteinen koiraharrastus. Joimme alkudrinkkejä ja odottelimme tarjoilijaa. Yhtäkkiä kesken kestustelua mieheni sanoi minulle että nyt lopetat tuosta aiheesta keskustelun, häntä ei kiinnosta kuunnella tuota. Sitten kun en reagoinut hän totesi että etkö kuullut, minulle tulee paha olo kun joudun kuuntelemaan tuota ja sit tuli jo äänekkäämin että nyt lopetat!!! Kysyin muilta, että missä on vessa ja menin vessaan itkemään. Minua niin hävetti kun hän kaikkien kuullen määräilee mistä saan puhua.
Tänään sanoin asiasta että oli todella loukkaavaa hänen käytös ja hänellä ei ole mitään oikeutta päättää mistä puhun ja kenen kanssa. Sanoin että pitäisiköhän pyytää anteeksi, johon hän toteaa että sinunhan tässä pitäisi pyytää anteeksi kun joit itsesi känniin, kiva oli olla kuskina ja katsoa kun ryyppäät.. ööö :shock: :shock: hän itse halusi olla kuskina ja en juonut itseäni umpikänniin vaan olin hiprakassa kuten muutkin. Ihan omin jaloin kävelin ja pystyssäkin pysyin, joten miksi minun pitää pyytää häneltä anteeksi?? käsittääkseni en ollut ilkeä yms..
hienosti kääntää asiat niin että nyt minä olinkin taas se syyllinen :roll: ja minun pitää pitää pyytää anteeksi, ei hänen!